Velkommen til vores hjemmeside

Det Ukrainske folk er for demokratiet

Torsdag, 21. august 2008 kl. 19:27 / demokrati uden våbenmagt

Det Ukrainske folk er for demokratiet

0 kommentarer | Rapportér/anmeld | Send til en ven

Det Ukrainske folk er for Demokratiet

Efter læsningen på TV2 Nyheder om, at det ukrainske folks støttedemonstration på ”Frihedspladsen” for Georgien og hvor det ukrainske militær efterfølgende er rykket ind for at vise at de er klar til at forsvare friheden samt demokratiet og hvor den ukrainske befolkning, for relativt få år siden med ”Orangerevolutionen” så klart viste, at de var for fred – frihed samt demokrati.

Derfor er den nuværende situation i denne østeuropæiske region, hvor den tidligere supermagt Rusland spiller med musklerne for at bevare kontrollen med henholdsvis olie og naturgasresurserne et klart signal fra blandt andet Ukraine, at den ukrainske befolknings ønske om en større tilknytning til Europa med de deraf følgende basale frihedsrettigheder og demokrati, nu appellerer om at blive tilknyttet EU samt Nato, hvilket de Europæiske statsledere nu må kvittere positivt for.

For en lille måned siden, var jeg selv på denne skønne frihedselskende pulserende Maidan Nazelezhnosti også kaldet ”Frihedspladsen” og nød i fulde drag folkloren, kulturen samt arkitekturen, som jeg gerne vil gense i et frit demokratisk land og hvorfor der må støttes op om Ukraine samt Georgiens frihed- og demokrati.

Ferie undskyldningie Politikereer ingen for
skrevet den 12. aug. 2009 g bragt på TV2 tekst tv den 13 aug. 2009

På en eller anden måde glemmer politikere, at de er vælgernes og folkets tjenereog ikke omvendt, Venstres politiske ordfører Peter Christensen und-skylder i TV avisen på DR! den 12. aug. deres mandatnedgang i den seneste meningsmåling med sommerferie.
En landspolitiker, kan på ingen måde undskylde manglende resultater på grund af ferie, eftersom landspolitikere er på arbejde døgnet rundt og på samlige af valgperiodens dage uden undtagelse.
Det er hvad landspolitikere ved og går ind til, når de lader sig opstille, så ingen undskyldning kan bruges der.

Hvor mange point skal en etnisk dansker have?
I forbindelse med finanslovens udformning for år 2011 har Dansk Folkeparti fået gennemtrumfet et ganske uhørt krav og diskriminerende om at ansøgere der gerne vil arbejde/leve i vort land, skal have point for hvad de kan og ikke kan, ligesom der skal stilles en formue i garanti for den aktuelle ansøger, modsat må der derfor også stilles spørgsmålet om hvormange point, eller hvor stor en garanti skal der stilles for en etnisk dansker før der kan tillades en fødsel?